Bu Konu Sizin İşinize Yaradıysa Neden Bir Başkasıda Yararlanamasın? Haydi Tanıdıklarınızla Paylaşın!

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google Chrome - Google'ın Web Browser'ı tanıtım.
09-04-2008, 10:49 PM (En son düzenleme: 09-05-2008 01:20 AM akadal.)
Google Chrome - Google'ın Web Browser'ı tanıtım.

Ve sonunda Google bir web browser'ıyla karşınızda.. Smile
Sadece bir kaç dakika gözattım fakat genel bi düşünceye sahip olmak için yeterli bi süre oldu. Öncelik şunu söylemeliyim ki bu kadar hafif bi browserın yazılabileceğini düşünmemiştim hiç. Her geçen gün daha hantal programlar yazılırken Google'ın bu kadar hafif bi program yazması eminim herkesi çok şaşırtacaktır. Özellik kapışması içinde önde gelen browserlar I. Explorer, M. Firefox ve Opera git gide daha çok içerikli programlar yazarken böyle bi browserla karşı karşıyayız. En yavaş makinalarda bile çok hızlı çalışacağına inandığım bi program. Öyle ki adamlar en muhtemel menüler olan dosya düzen görünüm gibi menüleri bile eklememişler. sadece sağda 2 buton ve bu butonlardan açılan menüler var onlarda da kopyala yapıştır tarzı olmak zorunda olan seçenekler var. Eğer bilgisayarınız internet explorer'ı açarken kasılıyorsa kesinlikle chrome'ı öneriyorum... Mutlaka deneyin..

Windows için Google Chrome (BETA)
Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır.

Her işlem için tek bir kutu
Adres çubuğuna yazıp hem arama hem de web sayfaları için öneriler alın.

En sık ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimleri
Herhangi bir sekmeden en sevdiğiniz sayfalara ışık hızıyla erişin.

Uygulamalarınız için kısayollar
Sevdiğiniz web uygulamalarını başlatmak için masaüstü kısayolları alın.

Daha fazla bilgi için tıklayın...

Download etmek için tıklayın.

Yorum İçin Üyelik Gerekmiyor!
Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
09-05-2008, 12:55 AM
RE: Google Chrome - Google'ın Web Browser'ı tanıtım.

arkadaşlar kesinlikle denemeniz lazım, kullanımı çok rahat ve en önemlisi müthiç hızlı..

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
09-05-2008, 01:00 AM

müthiç ne la Big Grin

Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
09-05-2008, 01:05 AM

müthiç müthişin bi üst versiyono, o derece güzel yane Big Grin

09-05-2008, 01:08 AM (En son düzenleme: 09-05-2008 01:08 AM akadal.)

E hadi bakalım öyle olsun.. Smile harbiden güzel program.. Sömürün millet Smile

Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
09-08-2008, 05:02 AM

Hızına diyecek bieşeyim yok ama şahsen ben pek beğenmedim. Explorer'e devam Big Grin

Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
09-12-2008, 07:03 AM

firefox gibi bi browser varken başka browser denemeye bile tenezzül etmiyorum ola ki bi ara denersem bi yorum yazarım Big Grin

09-12-2008, 07:08 AM

chrome'nin de kendine has bi duruşu var, mozilladan daha iyi yönleri var.. denemen lazım =)

09-13-2008, 04:01 AM

denedim bugün biraz oldukça hızlı olduğu bir gerçek ama daha zamana ihtiyacı var bence. mesela internet download manager ı kullanamadım chrome la uygun bir yama için beklemek lazım. ama çıkacak eklentiler ve yamalarla default browser olma potansiyeli var google iyi iş çıkarmış

09-13-2008, 04:22 AM

Zaten sağlam sistemler için çok özellikli browserlar her zaman gözde olacaktır, (mesela ben operaya bayılıyorum) ama yavaş sistemler, tek isteği nete sorunsuz ve hızlı bağlanmak olanlar için oldukça güzel bir yazılım bence..

Lütfen Yorum Yapın

P.T.E.
Pc Tamir Ekibi

özledim...
Mesaj Önizleme 

[-]
Hızlı Cevap

Görüntü Doğrulama
Görüntü Doğrulama
Lütfen resimde gördüğünüz yazıyı kutuya giriniz. Bu işlem otomatik işlemleri önlemek için yapılmaktadır.