Sanal Bilgisayar Teknik Servis

Tam Versiyon: Toshiba Satallite A300-149 xp driver download
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
1. Anakart driver: indir
2. Ekran kartı driver: indir
3. Ses kartı drivers: öncelikle ses yamasını kurun ve sonrada bunu kurun..

Ses Kartı kurulumu:

+ sp32646.exe isimli ses yamasını kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın.
+ Ses kartı sürücününü bir yere açın ama kurmayın.
a- Bilgisayarıma sağ tıklayın > özellikler > donanım > aygıt yöneticisi ekranına gelin.
b- Audio device on High Definition Audio Bus ya da Conexant High Definiton Audio seçeneğine sağ tıklayın ve Sürücüyü güncelleştiri seçin.
c- Hayır bu kez değil'i seçin. ileri deyin.
d- Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) seçeneğini seçip devam ediyoruz.
e- Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim diyoruz ve devam ediyoruz.
f- Gelen listeden Ses oyun kontrollerini seçiyoruz.
g- Uyumlu donanımları göster'in işaretini kaldırıyoruz. Disketi var seçeneğini seçiyoruz.
h- Sürücü adresi olarak zipi açtığınız yeri gösterin, WiSVHe5.inf dosyasını seçin ve tamam deyin.
i- Gelen uyarıya evet diyerek devam edin. Bilgisayarı yeniden başlatın.

4. Modem driver: indir

Bu dosyayı kurarken hata mesajı alabilirsiniz. Bu durumda;
a- Bilgisayarıma sağ tıklayın > özellikler > donanım > aygıt yöneticisi ekranına gelin.
b- Audio device on High Definition Audio Bus seçeneğine sağ tıklayın ve Sürücüyü güncelleştiri seçin.
c- internetten aramaya hayır deyip devam ediyoruz.
d- Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) seçeneğini seçip devam ediyoruz.
e- Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim diyoruz ve devam ediyoruz.
f- Gelen listeden Modem'i seçip ardından gelen ekrandan da disketi var seçeneğini seçiyoruz.
g- sp33742.exe dosyası, herhangi bir değişiklik yapmazsanız içindekileri C:\swsetup\sp33742 klasörüne genişletir. Buraya açtıysanız disketi var seçeneğinde hedef olarak burayı gösterin ve tamam deyin.
h- Gelen uyarıya evet diyerek devam edin..

5. Kablosuz Ethernet driver: indir
6. Ethernet kartı driver: indir
7. Kart okuyucu driver: indir
8. Toucpad driver: indir
9. Bluetooth driver: indir
10. Bluetooth monitör driver: indir
11. Web cam driver: indir
merhabalar.
Toshıba A300- 1EC laptop'um var.yukarıda verilmiş olan driver'lar laptopuma uyar mı? bu arada kutu'nun içinden cd çıkmadı.
dostum kolay gelsin ama bi sorunum var ses kartı sürücüsünü indiremiyorum sebebi nedir acaba ses kartı sürücüsünü indirmeyi deneyince beni bi sayfaya yönlendiriyor işin garip tarafı asus notebook sayfası yardımcı olabilirsen bu konu ile ilgili sevinirim kolay gelsin teşekkürler...
en kısa zamanda mesajını bekliyorum konu takibimde...
Toshiba'nın bütün laptop driverları benzer olduğu için bunları denemende fayda var... ayrıca verdiğim linklerden gün boyu dosya çekildiği için ftp çok yoğun oluyor ve çoğu zaman siteye ulaşılamıyor, aynı işlemleri gece geç saatte denersen olacaktır Wink kolay gelsin
arkadasım kımın bılgısı varsa yardımcı olursa sevınırım ben dedığınız gıbı seskartı driverını yukledım ama sımdı mıkrofon calısmıyor dısarıdan baska mıkrofon taktığımda calısıyor sorun nerde acaba
E mikrofon un bozuk olamaz mı? Mikrofonlarda uyum gibisinden bir sorun yok benin bildiğim kadarıyla
Evet Bnmde kutunun içinden cıkmadı :S
Referans URL