Sanal Bilgisayar Teknik Servis

Tam Versiyon: Başlattan Bilgisayarım kapanmıyor ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
baslat/calistir/regedit i aciyor duzen menusunden bul diyoruz ve ardindan "powerdownaftershutdown" yazin ve arama butonuna basin.

buldugu kayiıt anahtariınin uzerine cift tiklayin ve oradaki degeri "1" yapip bilgisayari yeniden baslatin.

veya bu yolu izleyin;

hkey_local_machine\software\microsoft\windows nt\currentversion\winlogon klasorundeki, sag tarafda yazili olan

"powerdownaftershutdown"a cift tiklayin ve degerini "1" yapip bilgisayari yeniden baslatin.

denetim masasindan "guc secenekleri"ne cift tiklayin acilan pencerede "apm" diye bir sekme varsa orayada tiklayin,

apm secenegini etkinlestir ve tamam ile onaylayin.

yani denetim masası/guc secenekleri/apm/apm secenegini etkinlestir.

yada biostan gelismis guc yonetimini acacaksiniz. ve bilgisayarinizin bir daha kapanmama gibi bir problemi kalmiyacaktır..
arkadaşım bençalıştıra regedit die yazıom sonra bana kayıt düzenleme defteri kullanıcınız tarafından devre dışı bırakılmış dio nasıl halletcem
o zaman sisteminize virüs bulaşmış demektir..
regediti dahi etkileyebiliyorsa, system32ye falan bulaşmıştır.
Temizleseniz dahi sistem dosyaları da silinecektir ve sisteminiz tamamen çöker..
Benim önerim kurtarılacak dosyalarınızı kurtarın ve sisteminizi baştan kurun

Ziyaretçi

Wındows Xp Sorun Gıderıcıyı Indır Smile Kayıt defterını ordan acabıLırsın ..
Birde Bu Yöntemi Dene

cTrL + Alt + Delete Bas Sonra Ordan Görünüm Seçeneğinin YanındaKi Bilgisayarı Kapat Yazısı Var Oradan Kapat.. eeR Görev Yöneticiside Açılmıyorsa arkadaşımızın Dediği Gibi Regedite Bak Oda Olmassa İyi Formatlar Wink Smile

Ziyaretçi

Başlattan Bilgisayarım kapanmıyor ? acill bilgisayarım laptop acaba neden
(12-19-2009 03:20 AM)Ziyaretçi demiş ki [ -> ]Başlattan Bilgisayarım kapanmıyor ? acill bilgisayarım laptop acaba neden

(07-21-2009 07:32 AM)aKaDaL demiş ki [ -> ]o zaman sisteminize virüs bulaşmış demektir..
regediti dahi etkileyebiliyorsa, system32ye falan bulaşmıştır.
Temizleseniz dahi sistem dosyaları da silinecektir ve sisteminiz tamamen çöker..
Benim önerim kurtarılacak dosyalarınızı kurtarın ve sisteminizi baştan kurun

Ziyaretçi

dostum serseri teşekkür ederim emeğine sağol, benim dizüstü düzeldi

Ziyaretçi

BASLATTAN BİLGSYARIM KAPANMIYORSad
(01-15-2010 03:36 AM)Ziyaretçi demiş ki [ -> ]BASLATTAN BİLGSYARIM KAPANMIYORSad

çözüm yollarını denediniz mi?
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL